Picas_tadas_un_sadas_____1Picas_tadas_un_sadas_____2Picas_tadas_un_sadas_____3Picas_tadas_un_sadas_____4Picas_tadas_un_sadas_____5

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas pamatnei:

150 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr paniņas (vai vājpiena kefīrs)
3 olas
Pagatavošana: auzu pārslas aplej ar paniņām un uzbriedina. Pieliek olas, samaisa un mīklu liek formā (man bija forma ar noņemamām malām 24cm) Formu ar mīklu liek cepeškrāsnī ~ 170 grādos. Cep apmēram 30 minūtes, kamēr nedaudz apbrūnē. Kad gatavs – atdzesē.
Picas virsmai:

1 tomāts

80 gr svaigais siers „Kārums”
250gr siers „Mozarella”
30 gr siers „Džiuga”
Uz atdzesētas virsmas uzsmērē svaigo sieru Kārums, kārto Mozarellas un tomāta šķēlītes. Pa virsu -pārkaisa Džiugas sieru un sasmalcinātu baziliku. ”. Līdz 220 grādiem sakarsētā krāsnī cep ~7-10minūtes.
Uzturvērtība 100gr:
OB = 10,3 gr
OH = 9,1 gr
T = 9gr
Kcal = 164

Picas_tadas_un_sadas_____1 Picas_tadas_un_sadas_____2 Picas_tadas_un_sadas_____3 Picas_tadas_un_sadas_____5 Picas_tadas_un_sadas_____4