Turpinās zemeņu laiks. Gardas un sātīgas brokastis svētdienas rītā.
Sastāvdaļas
40 g pilngraudu auzu pārslas
10 g medus
200 g mājas siers Alma
100 g svaigas zemenes
10 g sāļās karameles mērce “Spilva”( vai medus) 
Pagatavošana
1. Vispirms auzu pārslas (40 g) apcep pannā ar medu (10 g . (var to izdarīt jau vairākām porcijām uz priekšu).Sagriež zemenes.
2. Traukā liek pusi no zemenēm, pa virsu pusi no  mājas siera iepakojuma, uz mājas siera uzber pusi no auzu pārslām un 5 g karameļu mērci.
3. Atkārto darbības ar atlikušajām zemenēm, mājas sieru, auzu pārslām un karameli.
Uzturvērtība visai porcijai ( 360 g) OB = 36,7 g, OH = 41,7 g, T = 5 g, kcal  = 393