“Pica ar kūpinātu tītara gaļu (vai vistas)
Sastāvdaļas pamatnei
150 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr paniņas (vai vājpiena kefīrs)
3 olas
Pagatavošana
Auzu pārslas aplej ar paniņām un uzbriedina. Pieliek olas, samaisa un mīklu liek formā (man bija forma ar noņemamām malām 24 cm). Formu ar mīklu liek cepeškrāsnī un cep 170 grādos apmēram 30 minūtes, kamēr nedaudz apbrūnē. Kad gatavs – atdzesē.
Picas virsmai
50 gr dabīgais jogurts (vai liesais krējums)
1 pilna tējkarote krievu sinepes (10gr)
150 gr kūpināta tītara gaļa (Rubeņi)
1 marinēts gurķis (130gr)
30 gr cietais siers „Džiuga (18)”
Pagatavošana
Uz atdzesētas virsmas uzsmērē ar sinepēm sajauktu jogurtu. Pa virsū kārto sagrieztu tītara gaļu, sagrieztu marinētu gurķi. Pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru „Džiuga”. Līdz 220 grādiem sakarsētā krāsnī cep ~5-7 minūtes.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 9,7 gr
OH = 9,1 gr
T = 6,7 gr
Kcal =139
Atbildēt