Picas_tadas_un_sadas_____9 Picas_tadas_un_sadas_____10 Picas_tadas_un_sadas_____11

 

 

 

 

Sastāvdaļas pamatnei

150 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr paniņas (vai vājpiena kefīrs)
3 olas

Pagatavošana

Auzu pārslas aplej ar paniņām un uzbriedina. Pieliek olas, samaisa un mīklu liek formā (man bija forma ar noņemamām malām 24 cm). Formu ar mīklu liek cepeškrāsnī un cep 170 grādos  apmēram 30 minūtes, kamēr nedaudz apbrūnē. Kad gatavs – atdzesē.

Picas virsmai

50 gr dabīgais jogurts (vai liesais krējums)
1 pilna tējkarote krievu sinepes (10gr)
150 gr kūpināta tītara gaļa (Rubeņi)
1 marinēts gurķis (130gr)
30 gr cietais siers „Džiuga (18)”

Pagatavošana

Uz atdzesētas virsmas uzsmērē ar sinepēm sajauktu jogurtu. Pa virsū kārto sagrieztu tītara gaļu, sagrieztu marinētu gurķi. Pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru „Džiuga”. Līdz 220 grādiem sakarsētā krāsnī cep ~5-7 minūtes.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9,7 gr
OH = 9,1 gr
T = 6,7 gr
Kcal =139