Auzu pārslu biezputra ar āboliem, kanēli un griljāžu
Laiks atkal kādai gardai rīta biezputrai.
Sastāvdaļas
60 g pilngraudu auzu pārslas
Ābols (200 g, sagriezts, bez serdes)
Saldinātājs pēc izvēles
Sāls šķipsniņa
1, 1/2 tējk. anēlis
~ 250 -280 g ūdens
15 g griljāža (medū un sviestā apceptas auzu pārslas: 100 g auzu pārslas+30 g sviests+30 g medus)
Pagatavošana
1. Katliņā lej ūdeni pievieno pārslas, gabaliņos sagrieztu ābolu, kanēli un vāra gatavu.
2.Pārkaisa ar griljāžu un bauda gardumgardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai ( 555 g) OB = 10,3 g, OH = 64 g, T = 7,8g, Kcal = 383
Atbildēt