Pica ar tunci
Sastāvdaļas pamatnei
150 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr vājpiena kefīrs
3 olas
1 tējkarote cepamais pulveris
200 gr tuncis (2 bundžas par daudz, 1 par maz)
1 neliels sīpols (50 gr)
150 gr paprika
250 gr ananāss (svaigs)
80 gr dabīgais jogurts
20 gr (1 ēdamkarote) sinepes
citronpipari
Pagatavošana
Auzu pārslas aplej ar kefīru un uzbriedina. Pieliek 3 olas, nedaudz sāli, cepamo pulveri, visu sajauc un liek cepties formā ar noņemamām malām ~ 160 grādos, kamēr gatavs. Nedaudz atdzesē. Sīpolu, papriku smalki sagriež, ananāsu sagriež mazos kubiciņos. Jogurtu sajauc ar sinepēm, var pievienot arī kādas garšvielas. Atdzesētai picas pamatnei uzsmērē jogurta-sinepju masu, pa virsu kārto papriku, sīpolu, tunci, ananāsu. Uzkaisa citronpiparus. Pa virsū uzkaisa sarīvētu sieru un dillītes. Liekam vēlreiz cepeškrāsnī un cep ~ 12 minūtes ~200 grādos līdz izkūst siers.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 5,7 gr
OH = 9,4 gr
T = 3 gr
Kcal = 102,6
Priekš vakarińām būtu ok vai tomēr labāk ne?
Kā gan es Jums varu pateikt, vai Jums vakariņās ir vēlams uzņemt OH? Tas Jusm pašai jāizvērtē, jo Jums ir svars, kuru gribiet mazināt, tad vakar;a nav ieteicams uzņemt OH. Otrs_ es nezinu, cik un ko Jūs esiet uzņēmusi/apēdusi pa dienu..Cik kcal ir jau uzņemtas.Jo pa lielam viss atdurās tajā, cik kcal dienā kopā tiek uzņemtas.
Tikko uzcepu šo picu, tikai paprikas vietā liku tomātus. Ļoti garšīga, mīksta un sulīga sanāca! Paldies par receptīti!
Jā, arī tā varētu būt gardi:) Prieks, ka Jums garšo:)
Neatradu sastāvdaļu sarakstā ananāsu. Vai domāts svaigs vai konservēts?
Domāts svaigs ananāss.