Picas_tadas_un_sadas_____2 Pica_ar_tunci_1 Pica_ar_tunci_2 Pica_ar_tunci_3

 

 

 

 


Sastāvdaļas pamatnei

150 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr vājpiena kefīrs
3 olas
1 tējkarote cepamais pulveris
200 gr tuncis (2 bundžas par daudz, 1 par maz)
1 neliels sīpols (50 gr)
150 gr paprika
250 gr ananāss (svaigs)
80 gr dabīgais jogurts
20 gr (1 ēdamkarote) sinepes
citronpipari

Pagatavošana

Auzu pārslas aplej ar kefīru un uzbriedina. Pieliek 3 olas, nedaudz sāli,  cepamo pulveri, visu sajauc un liek cepties formā ar noņemamām malām ~ 160 grādos, kamēr gatavs. Nedaudz atdzesē. Sīpolu, papriku smalki sagriež, ananāsu sagriež mazos kubiciņos. Jogurtu sajauc ar sinepēm, var pievienot arī kādas garšvielas. Atdzesētai picas pamatnei uzsmērē jogurta-sinepju masu, pa virsu kārto papriku, sīpolu, tunci, ananāsu. Uzkaisa citronpiparus. Pa virsū uzkaisa sarīvētu sieru un dillītes. Liekam vēlreiz cepeškrāsnī un cep ~ 12 minūtes ~200 grādos līdz izkūst siers.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 5,7 gr
OH = 9,4 gr
T = 3 gr
Kcal = 102,6