Auzu pārslu biezputra ar proteīna jogurtu un ogām
Gardas brokastis katru rītu. Arī tad, kad nav daudz laika un jāsteidzas!
Sastāvdaļas
50 g pilngraudu auzu pārslas
~120 g ūdens
60 g ogas, augļi (man avenes)
10 g medus (šķidrais)
200 g Valio Pro feel jogurts ar piedevām (upeņu, zemeņu, ceptu ābolu, u.c)
(Vai pagatavo pats proteīna jogurtu: 150 g dabīgajam jogurtam pievieno 15 g whey proteīnu)
Pagatavošana
1. Pagatavo auzu pārslas: pielej ūdeni un uzvāra. Maisot vra~ 10 min. (vai arī pievieno auzu pārslām 120 g ūdeni, nedaudz saldinātāju un uz 1, 5 minūtēm ieliek mikroviļņu krāsnī)
2. Uz auzu pārslām liek ogas (var arī sarīvētus ābolus, ar kanēli un saldinātāju) un pārlaista ar medu (10 g).
3. Pa virsu liek jogurtu.
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (325 g)OB = 27 g, OH = 53,4 g, T = 7 g, Kcal = 392
Atbildēt