Auzu pārslu biezputra ar persikiem un sāļo karameli
Laiks atkal kādai gardai rīta biezputrai.
Sastāvdaļas
60 g pilngraudu auzu pārslas
200 g gatavs persiks
Saldinātājs pēc izvēles
Sāls šķipsniņa
~ 300-350 g ūdens
10 g griljāža ( apceptas auzu pārslas: 100 g auzu pārslas+30 g cukurs)
15 g karameļu mērce (“Spilva”)
Pagatavošana
1. Katliņā lej ūdeni pievieno pārslas, gabaliņos sagrieztu persiku kanēli un vāra gatavu.
2.Pārkaisa ar griljāžu, pārlaista ar karameļu mērci un bauda gardum gardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai ( 285 g) OB = 11,6 g, OH =67,2 g, T =6,7g, Kcal = 392
Atbildēt