Pavisam vienkāršs, bet ļoti gards deserts.
Sastāvdaļas ( 2 porcijas)
2 gatavi  persiki ( 240 g, vai jebkuri citi augļi, ogas. Ja lielogu mellenes, tad tās 115 g)
250 g kulinārijas biezpiens “Baltais”(vai vājpiena biezpiens, bet tam ir nedaudz vairāk kcal)
60 g saldais krējums (35%)
60 g muslis Graci ar rupjmaizes kārtojuma garšu
Saldinātājs pēc izvēles
Vaniļa
Pagatavošana
1. Sagriež persikus mazos gabaliņos.
1. Saputo kulinārijas biezpienu ar vaniļu, saldo krējumu un saldinātāju.
3. Liek trauciņā kārtām: krēmu, musli, persikus. Visu atkārto.
Uzturvērtība visai porcijai (610 g) OB = 40,5 g, OH = 70,8 g, T = 24 g, Kcal  = 684
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 20,2 g, OH = 35,4 g, T = 12 g, Kcal = 342