Tostmaizītes ar avenēm un biezpienu
Vienas no manām mīļākajām brokastīm, kuras varu ēst kaut katru rītu.
Sastāvdaļas ( 1 porcijai)
100 g vājpiena biezpiens
60 g dabīgais jogurts (es izmantoju “Bulgāru”)
Saldinātājs (es izmantoju pilienveida)
125 g svaigas avenes (vai 60 g lielogu mellenes)
10 g medus (šķidrs)
1 pārītis Pilngraudu Maiziņš ( 60 gr) VAI:
3 šķēles (60 g) “Latvijas 100% rudzu tostermaize”
Pagatavošana
1. Sajauc vājpiena biezpienu ar jogurtu un saldinātāju.
2. Sagrauzdē 3 šķēles tostmaizi.
2. Sajaukto biezpienu liek uz maizītes. Virsū liek svaigās avenes un pārlaista ar medu.
Uzturvērtība visai porcijai (355 g) OB = 34,3 g, OH = 52,6 g, T = 3,8 g, Kcal = 395
Atbildēt