Cāļa filejas un kāpostu kotletes
Ļoti, ļoti gardas, maigas cāļa filejas un kāpostu kotletes. Iesaku viennozīmīgi
Sastāvdaļas
800 g cāļa (vistas) filejas malta gaļa (nopirku jau samaltu Lidlā)
1 neliels burkāns (100 g)
300 g kāposts
1 neliels sīpols (60 g)
10 g ķiploki
30 g dilles
1 ola
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Sarīvē visus dārzeņus uz smalkas rīves. Dilles sakapā.
2. Cāļa filejas maltajai gaļai pievieno olu, sarīvētos dārzeņus, sāli, garšvielas un visu kārtīgi sajauc.
3. Veido ar mitrām rokām kotletes un liek uz cepamās plāts, kura izklāta ar cepamo papīru vai silikona paklājiņu.
4. Liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos ~ 40-45 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1377 g brutto/ 900g netto) OB = 208,4 g, OH = 30,4 g, T = 31 g, Kcal = 1172
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 69,4 g, OH = 10,1 g, T = 10,3 g Kcal = 391
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 52,1 g, OH = 7,6 g, T = 7,8 g, Kcal = 293
Uzturvērtība 100 g
OB = 23,2 g
OH = 3,4 g
T = 3,4 g
Kcal = 130
Atbildēt