Deserts ar šokolādes musu un avenēm
Lielisks deserts gan svētkiem, gan brīvdienām.
Sastāvdaļas (2 porcijām)
10 gab maršmelovi (60 g)
100 g piens
30 g melnā šokolāde bez cukura RED
125 g svaigas avenes
50 g griljāža (apceptas auzu pārslas ar medu, 5:1)
Pagatavošana
1. Nelielā pannā uz lēnas uguns maisot pienā izkausē maršmallovus un šokolādi. Salej divos trauciņos atdzesē.
2. Ja nav jau iepriekš sagatavota (man tā vienmēr ir pie rokas, nelielos daudzumos sagatavota) apcep auzu pārslas ar medu. Atzesē.
3. Trauciņā virs atdzisušā šokolādes musa liek avenes, pa virsu griljāžu.
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (365 g) OB = 13,5 g, OH = 109,3 g, T = 11,6 g, Kcal = 588
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 6,7 g, OH = 54,7 g, T = 5,8 g, Kcal = 294
Atbildēt