Sveiciens rudenī!  Brūklenes, āboli, burkāni…viss mūsu pašu dārzos un mežā salasīts un audzēts!
Sastāvdaļas ( formai 18 cm diametrs)
3 biskvītiem ( 600 g netto/553 g)
5 olas
190 g svaigi sarīvēti burkāni (uz vidējas rīves)
75 g dateles
75 g aprikozes
50 g eritritols
80 g milti (40 g rīsu milti, 40 g kukurūzas milti)
7 g cepamais pulveris
Kanēlis
35 g saldinātājs (eritritols)
Pildījumam (500 g / 320 g netto)
200 g  brūklenes
200 g āboli
150 g ūdens
20 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
Krēmam
200 g krēmsiers Philadelphia light (11%)
250 svaigais siers Ricotta Lago Maggiore (6%)
2 x 180 g paciņu vājpiena biezpiens
Vaniļa
Saldinātājs (izmantoju no myprotein.lv)
~150 g  ābolu biezenis – biskvītu piesūcināšanai. Es to pagatavoju pati: savārīju ābolus, pievienoju nedaudz pienu, saldinātāju, sablendē un vēlreiz sablendē. Bet var izmantot gatavu biezeni (bērniem) nopērkamu veikalā.
Karameļu glazūrai (temp. 26-32 g, 150 g netto svars)
75 g  piens (2%)
40 g sausais piens
6 g želatīns
60 g ūdens
Saldinātājs
Gar malām cepeškrāsnī sagrauzdēta un samalta Latvijas maiznieka 100% rudzu tostermaize.
Pagatavošana
1. Olas atdala no olu baltumiem.
2. Dateles un aprikozes aplej ar karstu ūdeni un atstāj izmirkt. Pēc tam sagriež mazākos gabaliņos.
3. Burkānus sarīvē uz smalkas rīves.
4. Olu dzeltenumiem pievieno burkānus,  izmērcētos, sagrieztos žāvētos augļus un sablendē viendabīgā masā.
5. Pievieno miltus, kuriem pievienots cepamais pulveris, visu kārtīgi izmaisa.
6. Olu baltumus saputo  putās, pievieno eritritolu un saputo stingrās putās (~ 2-3 min).  Pievieno olu baltumu masu mīklai: uzmanīgi iecilā to: maisa vienā virzienā un neizceļot karoti no masas (lai netiek gaiss).
7. Mīklu sadala 3 vienādās daļās un cep biskvītus. Liek cepeškrāsnī un cep 175 grādos ~ 30 minūtes. Vai cep vienā formā un sagriež pēc tam 3 biskvītus (šis gan  būs grūtāk, jo biskvīts sanāk ļoti maigs). Uzmaniet, lai nepiedeg, plītis atšķiras.
8.  Biskvītus atdzesē.
Gatavo krēmu
9. 
Krēmsieru Philadelphia sajauc ar biezpienu, saldinātāju un vaniļu. Sablendē. Pēc tam pievieno svaigi sieru Ricottu un pavisam neilgu laiku sablendē (ilgtsoša blendēšana to var atūdeņot).  Krēmu pilda konditorejas maisā.
 Gatavo torti
10. Liek pirmo biskvītu  konditorejas gredzenā, kuram pa iekšpusi izlikta acetāta lenta. Uz biskvīta klāj 50 g ābola biezeņa.
11. No konditorejas maisiņa gar ārmalu izspiež krēmu ( 200 g) pa vidu liek 160 g brūkleņu-ābolu džemu.
12. Liek virsū otru biskvītu un atkārto iepriekšējās darbības.
13.Liek virsū trešo biskvītu un uzklāj 150 g krēma. Atlikušo krēmu liek ledusskapī. Uzklāj uz formas pārtikas plēvi un liek uz nakti ledusskapī.
No rīta
14. Izņem no ledusskapja torti, noņem metāla riņķi, acetāta lentu un ar atlikušo krēmu izlīdzina virsmu un apsmērē tortes sānus. Es vēl mazliet krēma atstāju rozītēm.
Sānus apkaisa ar samalto rudzu tostermaizi. Torti liek atpakaļ ledusskapī.
Gatavo karameļu glazūru
15. 6 g želatīna aplej ar aukstu ūdeni (60 g)
16. Apcep 40 gr sauso pienu, samaļ pulverī.
18. Pienam (75 g)  pievieno apcepto sauso pienu  un nepārtraukti maisot ar kondoitorejas slotiņu savāra.
17. Pievieno uzbriedušo želatīnu un izmaisa. Noliek atdzist.
18. Padzisušuoglazūru (~ 26-30 grādu temp.) lej konditorejas maisiņā, nogriež tam mazu galiņu un dekorē torti ar “notecējušas”  šokolādes efektu. (tortei jābūt aukstai!)
19. Dekorē pēc savas patikas: man augļi un ogas.
Uzturvērtība visai porcijai   (2200 g) OB = 165 g, OH = 320,3 g, T = 71,1 , Kcal = 2655
Uzturvērtība 100 g 
OB = 8,6 g
OH = 17 g
T = 3,7 g
Kcal = 140