Grēcīgi gardi. Kalorijas nav maz, bet tās tomēr  ir salīdzinoši veselīgas un gardas kalorijas. Bērniem noteikti lieliska alternatīva veikala saldumiem.
Sastāvdaļas
50 g rīsu galetes
60 g medus
60 g zemesriekstu sviests bez cukura
60 g grauzdēti zemesrieksti (bez sāls, cukura)
200 g melnā šokolāde RED bez cukura
15 g karamelizēti valrieksti (pa virsu)
Pagatavošana
1. Sagrauzdē zemesriekstus. Var pannā berz taukvielas, bet var ielikt ar impulsiem (pa 2 min) arī mikroviļņu krāsnī. Riekstus sakapā.
2. Tāpat sasmalcina rīsu galetes (es to darīju virtuves kombainā).
3. Bļodā liek 50 g medus un 50 g zemesriekstu sviestu, sajauc.
4. Pievieno sakapātos riekstus un sasmalcinātas galetes. Visu sajauc un liek traukā, kurš izklāts ar cepamo papīru (vai arī silikona formā). Masu sablietē, viendabīgā plāksnē.
5. Izkausē šokolādi un pārlej pāri. Pārkaisa ar valriekstiem.
Uzturvērtība visai porcijai (445 g) OB = 55 g, OH = 177 g, T = 122 g, Kcal = 1829
Uzturvērtība 1/6 no porcijas OB = 9,2 g, OH = 30 g, T = 20 g, Kcal = 305
Uzturvērtība 100 g
OB = 12,3 g
OH = 40 g
T = 27,4 g
Kcal = 410