Mini picas ar vistas gaļu (pannā)
Kad gribi kaut ko, bet īsti nezini, ko, uz ātru roku brokastīs top gardas mini piciņas.
Sastāvdaļas ( 2 porcijas)
2 Fazer street polārmaizes (2 x 45 g)
20 g adžika/ tomātu mērce (man Pūres klasiskā adžika)
60 g tomāti cherry
50 g kūpināts vistas giross ( vai jebkurš cits olbaltumvielu avots: tuncis, vai zivs, vai cita liesa gaļa)
40 g siers 10% (vai cits liess siers)
3 g extra virgin olīveļļa
Spinātu lapiņas
Garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Uzkarsē pannu. Uzpūš 4-5 x eļļu (vai minimāli iesmērē)
2. Uz maizītēm liek adžiku, pa virsu sagrieztus tomātus, sagrieztu vistas gaļu, un saplucina spinātu lapiņas/vai dilles.
3. Sarīvē sieru. Pārkaisa to pāri maizītēm.
4. Liek pannā, uzliek vāku un cep ļoooti zemā t, kamēr izkūst siers (~ 5-7 minūtes)
Uzturvērtība visai porcijai (269 g) OB = 36 g, OH = 44 g, T = 15, g, Kcal = 472
Uzturvērtība 1/2 porcijai OB = 18 g, OH = 22 g, T = 7,5 g, Kcal = 236
Atbildēt