Tik maiga un pufīga šādi pagatavota omlete sanāk! Iesaku pamēģināt.
Sastāvdaļas
3 olas
20 g siers 10% (siera daudzumu var arī nedaudz palielināt, būs vēl gardāk, bet ņemiet vērā, ka līdz ar to arī kcal būs vairāk)
100 g piens (2%)
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. Būs nepieciešama dziļa pannā, vai katliņš ar biezu “dibenu”,kurā ielej ūdeni un liek karsēt.
2. Bļodiņā viegli sakuļ olas ar pienu, pievieno sāli, garšvielas, sieru. Masu pārlej karstumizturīgā bļodiņā un liek dziļajā pannā, kur ir jau uzkarsis ūdens.Uzliek vāku un vāra omleti uz mērenas liesmas ~ 15 minūtes.
Uzturvērtība visai omletes porcijai (bez dārzeņiem, 305 g) OB = 31,6 g, OH = 6,8 g, T = 23,4 g, Kcal = 365