Ļoti garda pica, kuru var ēst jebkurā diennakts laikā.
Sastāvdaļas
1 mazs cukini (315 g)
2 olas
1 neliels burkāns (70 g)
1 neliels sīpols (60 g)
4 ķiploka daiviņas (12 g)
80 g milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
70 gr siers 10% (vai cits liess siers līdz 18%)
70g zilais siers
150 g bumbieris
100 g cherry tomāti
30 g dabīgais jogurts
30 g adžika Pūres
Pagatavošana 
1. Sarīvē cukini, uzkaisa sāli, sajauc un noliek malā atsuloties.
2. Sarīvē burkānu uz smalkas rīves, sasmalcina sīpolu, ķiploku. Jogurtu sajauc ar adžiku.
3. Nospiež cukini šķidrumu, pievieno olas, sarīvētu burkānu, sīpolu, ķiploku, miltus, garšvielas, samaisa. Ar sāli uzmanīgi! To jau piebērāt pie cukini, pēc tā sarīvēšanas.
4. Pannu iesmērē ar eļļu, liek masu pannā, izlīdzina un cep zemā t zem vāka no vienas puses ~ 15 min.
5. Sarīvē sierus, sagriež bumbieri, uz pusēm pārgriež tomātiņus.
6. Picas pamatni pēc ~ 15 minūtēm ar šķīvja palīdzību apgriež otrādi, pārsmērē ar jogurta adžikas maisījumu.
7. Pa virsu liek tomātus, bumbiera gabaliņus, pa vidu kārto sagrieztu Dor blue un pārkaisa ar 10% sieru.
8. Uzliek vāku un cep vēl ~ 10 minūtes, līdz apcepas pamatne un sieri izkūst.
To visu, protams, var cept arī cepeškrāsnī.
Uzturvērtība visai porcijai  ( 1127 g) OB = 72,4 g, OH = 107 g, T = 52 g, Kcal = 1220
Uzturvērtība 1/4 no porcijas  OB = 18,1 g, OH = 27 g, T = 13 g, Kcal = 305
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 24,2 g, OH = 35,7 g, T = 17,4 g, Kcal = 407