Olbaltumvielām bagātas brokastis. Kā vienmēr  gardi un sātīgi! Un ātri un vienkārši.
Sastāvdaļas
40 g auzu pārslas
120 g vārošs ūdens
200 g karameļu, šokolādes vai vaniļas pudiņš Ehrmann (ar paaugstinātu olbaltumvielu daudzumu)
Saldinātājs pēc izvēles
1 neliels ābols (vai 100 g jebkuras ogas)
kanēlis
7 g riekstu griljāža (100 g valrieksti sasmalcināti un apcepti ar 40 g medus. Var uzglabāt kādu laiku izmantot kā piedevu dažādiem desertiem, putrām)
Saldinātājs pēc izvēles
Pagatavošana
1. Auzu pārslas aplej ar verdošu ūdeni, pievieno pēc vajadzības saldinātāju, uzliek šķīvīti u atstāj uzbriest ! 10-15 min.
2. Ābolu nomizo sagriež mazos kubiciņos, pievieno kanēli, pēc vēlmes saldinātāju un izsautē mīkstu. Es ieliku uz 5 minūtēm miktoviļņu krāsnī.
3. Uzbriedušām auzu pārslām liek pa virsu 200 g jogurtu, tam pa virsu ābolus un pārkaisa ar riekstu griljāžu.
Uzturvērtība visai porcijai (337 g) OB = 28,1  g, OH = 50,2 g, T = 10 g, Kcal = 414