Zivtiņas nekad nevar būt par daudz. Īpaši pēc bagātīgi klātajiem svētku galdiem. Viegla, garda zupiņa būs pašā laikā.
Sastāvdaļas
1300 g ūdens
2 lieli kartupeļi (500 g jau nomizots svars)
300 g foreles fileja (500 g svars svaigai forelei ar visu ādu, ja lasis, tad to tikai 350 g)
1 sīpols (92 g)
3-4 ķiploka daiviņas (19 g)
1  paprika (151 g)
1 burkāns (120 g)
180 g kausētais siers Dzintars “Baltija”
400 g saldēti zirnīši
Sāls, pipari, lauru lapas
Dilles, pētersīļi (50 g)
Pagatavošana
1. Katliņā uzvāra ūdeni un liek mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
2. Uzkarsē pannu, ielej tajā nedaudz ūdeni un liek foreli. Uzliek vāku un sautē ~ 20 minūtes uz lēnas uguns. Noņem- atdala ādu un sadala pa šķidrām.
4. Kad kartupeļi nedaudz pavārījusies, pievieno plānās ripiņās sagriezto burkānu, sagrieztu papriku, zaļos zirnīšus, ķiplokus. Pievieno sāli, garšvielas.
5. Vāra gatavu. Pievieno pievieno kausēto sieru, gatavo foreli,  zaļumus. Visu vēlreiz uzvāra.
Uzturvērtība visai porcijai ( 3112 g /2686 g netto) OB = 134 g, OH = 160 g, T = 40 g Kcal = 1582
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 44,7 g, OH = 53,3 g, T = 13,3 g, Kcal = 527
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 33,5 g, OH = 40 g, T =10 g, Kcal = 396
Uzturvērtība 100 g
OB = 5,2 g
OH = 3,3 g
T = 1,5 g
Kcal = 48