Cāļa maltās gaļas kotletes ar ķirbi
Vistas filejas kotletes ar ķirbi un kuskusu. Šoreiz cepu pannā. Un sanāca ļoti maigas un sulīgas.
Sastāvdaļas
1 ola
400 g cāļa maltā gaļa
300 g ķirbis (vai burkāns, kālis, vai jebkurš cits dārzenis)
70 g sīpols
12g ķiploks
50 g kuskuss
100 g ūdens
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
~ 3 g eļļa
Pagatavošana
1. Sarīvē ķirbi uz smalkās rīves.
2. Kuskusu aplej ar vārošu ūdeni un atstāj uzbriest.
3. Kotlešu masai pievieno olu, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sarīvēto ķirbi, kuskusu un sāli ar garšvielām.
4. Uzkarsē pannu uzpūšot / vai iesmērējot to ar eļļu. Veido apaļas kotletes un liek pannā. Nogriež ļooooti mazu liesmu un sautē kotletes gatavas no abām pusēm. Pēc nepieciešamības pievienojot nedaudz ūdeni.
Uzturvērtība visai porcijai (902 g brutto / 920 g netto ) OB = 93g, OH = 61 g, T = 35 g, Kcal = 944
Uzturvērtība 100 g
OB = 10 g
OH =6,5 g
T = 3,7 g
Kcal = 102
Atbildēt