Pirms tam tika pagatavoti griķi ar vistas filejas malto gaļu, kur tika izmantota tikai puse no 400 g iepakojuma. Tagad izlietosim otru pusi, iecepot to tortiljā.
Sastāvdaļas
200 g cāļa filejas maltā gaļa
1 tortilja medium
Sāls, pipari, malti ķiploki
3 tomātiņi cherry
70 g 10% siers
3 g eļļa
Pagatavošana
1. Vistas filejas maltajai gaļai pievieno sāli, piparus,  ķiplokus, maltus ķiplokus, garšvielas pēc izvēles, visu sajauc.
2. Uz tortiljas ar mitrām rokām uzklāj un izlīdzina malto gaļu. Liek uzkarsētā pannā un cep uz nelielas uguns  10-12 minūtes.
3. Pa to laiku sarīvē sieru.
4. Ar šķīvja palīdzību apgriež tortilju uz otru pusi: uzliek 4 daļās sagrieztus cherry tomātiņus un uzkaisa sarīvēto sieru. Uzliek vāku, apcep minūtes 3, pēc tam ar platas lāpstiņas, naža palīdzību pārloka uz pusēm, piespiež.
Uzturvērtība visai porcijai ( 365g) OB = 78 g, OH = 35,3 g, T = 22 g, Kcal = 640
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 39 g, OH = 17,7 g, T = 11 g, Kcal = 320