Šo noteikti varu ieteikt pagatavot.
Sastāvdaļas ( 12 gabaliņi) 
2 olas
170 g vājpiena biezpiens
150 g auzu pārslas
200 g vājpiena kefīrs
1 apelsīns
100 g rozīnes
150 g dateles
1 tējk.cep.pulveris
~ 2 tējk.kanēlis
20 g šķidrais medus
Pagatavošana
1. Auzu pārslas aplej ar kefīru un noliek malā.
2. Olas sakuļ ar biezpienu viendabīgā masā. Pievieno auzu pārslām ar kefīru. Pievieno 1 tējk. cepamo pulveri.
3. Dateles sagriež mazos gabaliņos.
4. Nomizo apelsīnu,  sagriež mazos kubiciņos un pievieno auzu pārslām. Turpat pievieno arī rozīnes  un kanēli. Visu sajauc. liek uz cepamās plāts un ar karoti izlīdzina, pieblietējot masu no virsmas un visām pusēm.
5. Liek cepeškrāsnī ~ 175 grādos un cep ~ 35 minūtes, līdz virsma apbrūnē. Vēl siltu pārlaista ar medu (vai kļavu lapu sīrupu) un izsmērē to  ar konditorejas slotiņu pa visu virsmu.
Sagriež vienādos gabaliņos. 12, 9 vai 6-os.
Uzturvērtība visai porcijai (1101 g brutto) OB = 80,9 g, OH = 318 g, T = 26 g, Kcal = 1868
Uzturvērtība 1/12 daļai OB = 6,7 g, OH = 26,5 g, T – 2,2 g, Kcal = 156
Uzturvērtība 1/9 daļai OB = 9 g, OH = 35,3 g, T = 2,9 g, Kcal = 208
Uzturvērtība 1/6 daļai OB = 13,5 g, OH = 35,3 g, T = 4,3 g, Kcal = 311