Šis ir viens no tiem gardumiem, kuru es varētu cept  un ēst katru dienu!
Sastāvdaļas (20-22 cm diametrs,  4 porcijas)
1/2 no pilngraudu lavaša plāksnes Prima food (60 g) vai 1 tortilja (medium, ~62 g)
2 olas
140 g olu baltums (vienā veselā olā ir ~ 35-40 g olu baltums)
250 g vājpiena biezpiens
1 bumbieris (193 g)
1 ābols (240 g)
10 g vaniļas cukurs
Saldinātājs (var būt jebkurš, kurš jums tīk, arī medus, bet tad protams, būs vairāk kcal)
1 tējk.cepamais pulveris
Pagatavošana
1. Pārgriež uz pusēm lavašu, tad vēl  uz pusēm un vēl uz pusēm: strēmelēs un, tad sagriež ~ 1-2mm platas strēmelītes.
2. Bļodā iesit olas, olu baltumu, pievieno biezpienu,  saldinātāju,  vaniļas cukuru un sablendē.
3. Sagriež plānās šķēlītēs  ābolus un bumbieri.
4. Pie olu-biezpiena masas  pievieno sagriezto ābolu, bumbieri un lavašu.
5. Visu sajauc,  liek formā, izlīdzina (nedaudz pieblietē) un formu liek cepeškrāsnī 175-180 grādos  un cep ~35- 40 minūtes.

Patiesībā var gatavot uzreiz dubulto porciju (ar visu lavaša plāksni), jo pazuda ļooti ātri.:)

Uzturvērtība visai porcijai ( 993 g / 845 g netto) OB = 82,2 g, OH = 88 g, T = 16,2 g, Kcal = 855
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 20,6 g, OH = 22 g, T = 4,05 g, Kcal = 214
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 6,9 g, OH = 7,3 g, T = 1,4 g, Kcal = 285
Uzturvērtība 100 g
OB = 9,6 g
OH =11,5 g
T = 2 g
Kcal =106