Pangasijas filejas kotletes. Tik Lieliskas. Šoreiz cepu pannā. Sanāca ļoti maigas, mīkstas un sulīgas. Un jāsaka, ka pavisam negaršo pēc zivīm. Ļoti maiga un neitrāla garša.
Sastāvdaļas
2 olas
700 g  pangasijas fileja (pirku saldētu)
160 g jaunais kāposts
100g kālis
70 g burkāns
25 g ķiploki (daudzumu variet regulēt paši, ja nepatīk ķiploki)
50 g auzu (vai kviešu) klijas
1 ēd.k ķimenes
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
~ 3 g eļļa
Pagatavošana
1. Sarīvē kāli un burkānu uz smalkās rīves.
2. Virtuves kombainā liek olu un pusi no mazos gabaliņos sagrieztas zivs filejas. Visu samaļ/sablendē. To pašu atkārto ar otru olu un atlikušo zivs fileju.
3. Kotlešu masai pievieno ķiplokus, sarīvēto kāli, burkānu, sāli ar garšvielas. Pievieno auzu klijas. Es tās vēl sasmalcināju kafijas dzirnaviņās
4. Uzkarsē pannu uzpūšot / vai iesmērējot to nedaudz ar eļļu. Veido  apaļas kotletes  un liek pannā. (var cept arī cepeškrāsnī). Nogriež ļooooti mazu liesmu, uzliek pannai vāku un sautē kotletes  gatavas no abām pusēm. Pēc nepieciešamības pievienojot nedaudz ūdeni.
Uzturvērtība visai porcijai (1213 g brutto /1127 g netto ) OB =133 g, OH = 50 g, T = 37  g, Kcal =1115
Uzturvērtība 100 g
OB  = 12 g
OH = 4,5 g
T = 3,2 g
Kcal = 99