Dārzeņu sautējums kokosriekstu pienā ar turku zirņiem
Burvīgs sautējums kokosriekstu pienā veģetāriešu gaumē.
Sastāvdaļas
1000 g ūdens
1 neliels cukini ( 339 g)
3 burkāni (225 g)
1 liela paprika ( (241 g)
90 g puravs
1 neliels ziedkāposts (514 g)
1 brokolis ( 320 g)
400 ml kokosriekstu piens ICA Asia 6%
( vai 200 g krēmsiers Philadelphia light vai Philadelphia Garlic & Herbs)
400 ml / 240 gr konservēti turku zirņi (vai pupiņas/lēcas)
Pagatavošana
1. Sagriež, sasmalcina visus dārzeņus. Liek tos katlā, kurā ieliets un uzvārīts 1 litrs ūdens. Sautē tos zemā t gandrīz gatavus.
2. Pievieno sāli, garšvielas, kokosriekstu pienu un no šķidruma nolietus turku zirņus. Pasautē visu vēl minūtes 10-15.
Uzturvērtība visai porcijai ( 3369 g brutto/ 3176 g netto) OB = 50 g, OH = 132 g, T = 34 g, Kcal = 950
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 25 g, OH = 66 g, T = 17 g., Kcal = 475
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB =16,7 g, OH = 44 g, T = 11,3 g, Kcal = 317
Uzturvērtība 100 g
OB = 1,5 g
OH = 4 g
T =1 g
Kcal = 29
Atbildēt