Sveiciens mums visiem vasaras svētos! Un vai mēs neesam pelnījušas kādu gardu, veselīgu kūciņu? Noteikti esam! 
Sastāvdaļas (22 cm forma)
Pamatnei
1 ola
180 g vājpiena biezpiens
70 g milti ( es izmantoju kukurūzas miltus)
35 g sviests
Pildījums
674 g rabarberi ( 6 gab, jau nomizoti, sagriezti)
1  liels ābols (238 g jau nomizots, sagriezts)
50 g rozīnes
2 olas
100 g olu baltums
100 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
10 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
Vaniļa
Pagatavošana
Gatavo mīklu pamatnei
1. Olai pievieno biezpienu, saldinātāju, izkausētu sviestu un sablendē. Pievieno miltus un samīca mīklu. Mīklu liek ledusskapī uz minūtēm 20-30.
Gatavo pildījumu
2. Rabarberus un ābolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos un pannā nedaudz pasautē kopā ar saldinātāju, līdz tie kļūst mīksti, bet nezaudē formu. Atdzesē.
3. Rozīnes aplej ar karstu ūdeni. Visus augļus sajauc.
4. Olas sakuļ ar 100 g olu baltumu 100 g kulinārijas biezpienu, 10 g kukurūzas cieti un saldinātāju. Pievieno vaniļu un rabarberu-ābolu-rozīņu maisījumu.
5. Izņem mīklu no ledusskapja un liek formā, veidojot sānu maliņas. Ieslēdz plīti un uzkarsē to līdz 175-180 grādiem.
6. Formā lej pildījumu un  liek  cepties ~40-50 minūtes (līdz virsiņa skaisti apbrūnē).
Uzturvērtība visai porcijai (1623 g brutto /  1060 g netto ) OB = 90,4 g, OH = 151,3 g, T = 52 g, Kcal = 1459
Uzturvērtība 1/4 no porcijas  OB = 22,6 g, OH = 37,8 g, T = 13 g, Kcal = 365
Uzturvērtība 1/5 no porcijas OB = 18,1 g, OH = 30,3 g, T = 10,4 g, Kcal = 292
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,5 g
OH = 14,2 g
T = 4,8 g
Kcal = 138