Kaut kas neticami gards! Pēc superīgām brīvdienām gards un veselīgs deserts!
Sastāvdaļas  (17*25 cm formai)
200 g cepumi “Savoyard” (dāmu pirkstiņi)
800 g ķirši (man saldēti)
25 g kukurūza ciete
~ 100 g ūdens
Saldinātājs pēc izvēles
Vaniļa
Krēmam
100 g saldais krējums 35%
460 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
2 x 250 g svaigais siers “Ricotta Lago Maggiore (6%)
Vaniļa
Saldinātājs pēc izvēles
*Salda stipra kafija
Pagatavošana
1.Vispirms sagatavo ķiršus: liek katliņā ķiršus, saldinātāju un uzvāra.
2.Kukrūzas cieti sajauc ar ūdeni un pievieno ķiršiem. Maisot karsē līdz masa sāk biezēt. Vāra  1-2 minūtes. Noņem un atdzesē.
3. Sagatavo krēmu: kulinārijas biezpienam pievieno saldo krējumu, saldinātāju, vaniļu un visu sakuļ stingrā krēmā. Tad pievieno svaigo sieru Ricottta un visu sajauc ar konditorejas lāpstiņu. Ricottu neblendē!
Gatavo desertu
4. Savoyardi cepumus iemērc kafijā un liek veidnē.
5. Pa virsu liek pusi no ķiršiem. Pa virsu liek pusi no krēma. Virsū atkal liek izmērcētu cepumu kārtu, atlikušos ķiršus un pārklāj ar atlikušo krēma kārtu.
Liek ledusskapī uz vairākām stundām.
Uzturvērtība visai porcijai (2025 g brutto) OB = 128 g, OH = 303 g, T = 40 g, kcal = 2138
Uzturvērtība 100 g
OB = 6,6 g
OH = 15 g
T = 2 g
Kcal = 109