Biešu salāti ar siļķes fileju un zaļajiem zirnīšiem
Viens, divi un gardi salātiņi gatavi.
Sastāvdaļas
325 g marinēta siļķes fileja “Mājas gaumē”
500 g vārītas bietes
280 g konservēti zaļie zirnīši (200 g)
240 g marinēti gurķi
70 g zaļie lociņi
20 g dilles
12 g ķiploki
“Majonēzei”
2 vārītas olas
200 g dabīgais jogurts
10-15 g sinepes
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. Sagriež mazos kubiciņos vārītas bietes, siļķi, marinētus gurķus, lociņus un liek traukā.
2. Olām izņem olu dzeltenumus, saspaida, pievieno dabīgo jogurtu, sinepes, sāli, garšvielas pēc izvēles – visu sakuļ “majonēzē”
3. Olu baltumu sakapā un pievieno bietēm.
4. Sajauc salātus ar “majonēzi” un bauda gardu maltīti!
❤️ Ja recepte Tev iepatikās neesi skops padalies ar to ar draugiem sociālajos tīklos!❤️
Uzturvērtība visai porcijai ( 1715 g) OB = 71 g, OH = 101 g, T = 33 g, Kcal = 974
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 36 g, OH = 51 g, T = 17 g, Kcal = 487
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 23,4 g, OH = 33,7 g, T = 11 g, Kcal 325
Uzturvērtība 100 g
OB = 4,1 g
OH = 5,8 g
T = 2 g
Kcal = 57
Atbildēt