Manas zupiņas sniedz ne tikai lielisku sāta sajūtu, bet tās ir arī ar visām nepieciešamajām uzturvielām pat neskatoties uz niecīgo kaloriju daudzumu uz 100 gramiem. Tas nozīmē vienu: ĒD UN TIEVĒ! 
Sastāvdaļas

1500 g ūdens
300 g foreles fileja  (jau gatavā/tvaicētā veidā )
488 g saldēts burkānu-zirnīšu maisījums
400 g ziedkāposts
1 tomāts (160 g)
1 neliela paprika ( 149 g )
50 g  zaļumi (dilles, pētersīļi)
180 g kausētais siers “Dzintars(Baltija) “
50 g jebkuri graudaugi (man pērļu kuskuss)
Sāls, pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas, un citas garšvielas pēc izvēles.
Pagatavošana
1. Es vispirms pannā ar vāku, nelielā ūdens daudzumā iztvaicēju zivtiņu (~ 15 min). Atdzesēju un sadalīju pa gabaliņiem.
2. Katlā lej ūdeni, kuram pievieno sāli, piparus, garšvielas, lauru lapas, garšvielas un uzvāra.
3. Pievieno zaļo zirnīšu – burkānu maisījumu, rozetēs sadalītu ziedkāpostu, gabaliņos sagrieztu papriku un pērļi kuskusu (ja ir citi graudaugi, piemēram, rīsi, tie jāliek katlā pirmies, jo vārās ~ 20 min. Visu vāra, kamēr dārzeņi mīksti.
4. Pievieno kausēto sieru,  tvaicēto foreli, izmaisa, uzvāra ~ 5 min. Pievieno zaļumus. Gatavs! Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai (3237 g brutto/2778 g netto) OB = 130 g, OH = 115 g, T = 40 g Kcal = 1344
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 43,3 g, OH = 38,3 g, T = 13,3 g, Kcal = 448
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 33 g, OH = 28,8 g, T = 10 g, Kcal = 336
Uzturvērtība 100 g
OB = 4,6 g
OH = 4,1 g
T = 1,4 g
Kcal = 48