Gardi…bez liekiem komentāriem. Vienkārši bezgala gardi. Bez miltiem. Iesaku!
Sastāvdaļas (18 cm diametrs)
1 ola
200 g krēmsiers Philadelphia light 11%
200 g dabīgais jogurts ( iesaku ne pārāk škidru, es izmantoju Actifeel Greek style)
200 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
8 g vaniļas cukurs
Saldinātājs pēc izvēles
40 g proteīna pulveris

Pa virsu
300 g ķirši ( man saldēti)
15 g kukurūzas ciete
~ 100 g ūdens
Saldinātājs pēc izvēles
20 g kausēta baltā šokolāde (var neizmantot)
Pagatavošana
1. Liek traukā olu, biezpienu, jogurtu, krēmsieru, proteīnu, saldinātāju, vaniļu un visu sablendē. Lej formā un liek cepeškrāsnī ~ 175 grādos un cep gatavu (~ 35 min)
2. Kamēr cepas pamats, sagatavo ķiršus: katliņā liek ķiršus ar saldinātāju un karsē, kamēr tie atkūst un izdalās sula.
3. Cieti (15 g) sajauc ar 100 g ūdeni  un pievieno ķiršiem. Maisa un karsē, kamēr ķirši sabiezē. Vāra maisot ~ 1-2 minūtes Noņem un atdzesē.
4. Kad siera kūka gatava, tai pa virsu izkārto atdzisušos ķiršus.
5. Dekoram-smukumam pārlaista ar izkausētu balto šokolādi.
Uzturvērtība visai porcijai  (1105 g brutto/ 966 g neto) OB = 100 g, OH = 87 g, T = 38 g, Kcal = 1114
Uzturvērtība 100 g
OB = 10,2 g
OH = 9 g
T = 4 g
Kcal = 115