Viegli un ātri pagatavojams saldais pīrāgs pannā.
Sastāvdaļas (pannas diametrs 24 cm)
1 medium (62 g) multigrain/vai pilngraudu tortilja
3 mazas olas
120 g vājpiena biezpiens
150 g tumšās plūmes
40 g mellenes (lielogu)
20 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
2 g eļļa
Pagatavošana
1. Traukā sablendē olas ar biezpienu un saldinātāju. Pievieno kukurūzas cieti un vēlreiz visu sajauc.
2. Sagriež plūmes mazos gabaliņos.
3. Olu-biezpiena masai pievieno mellenes un plūmes. Visu sajauc.
2. Pannu (ja diametrs pannai būs lielāks, tad neuzlocīsies maliņas) iesmērē ar eļļu pannu. Un liek tajā tortilju (maliņas nedaudz uzlokās, veidojot “bļodiņu”).
3. Tortiljā lej biezpiena-ogu masu, izlīdzina, uzliek pannai vāku, nogriež pavisam mazu liesmiņu un cep gatavu, līdz vidus “saķēries” (~ 15 min). Noņem no uguns, un ļauj  atdzist.
Var cept padziļinātā formā arī cepeškrāsnī.
Uzturvērtība visai porcijai ( 559 g) OB = 49 g, OH = 79 g, T = 28 g, Kcal = 774
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 29,5  g, OH=39,5  g, T = 14 g, Kcal = 387
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 16,3 g, OH = 26,3 g, T = 9,3 g, Kcal = 258