Tik vienkārši, ātri un garšīgi!
Sastāvdaļas
400 g vistas fileja
100 g olu nūdeles
2 nelielas paprikas ( 275 g) paprika
160 g marinēti gurki (vai svaigi)
80 g korejiešu burkāni (pirkti RIMI kulinārijā, bet var likt arī svaigus burkānus papildinot ar garšvielām)
100 g Terijaki (vai sojas) mērce
5 g medus
Ingvers
5 g  eļla (extra virgin olīveļļa)
Pagatavošana
1. Sagriež strēmelītēs vistas fileju un apcep pannā (ar 5 g eļļu)
2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku. Nedaudz vēlāk gurķus.
3. Kamēr gatavojas vistas fileja un dārzeņi, ar karstu ūdeni aplej nūdeles un atstāj uz 5 minūtēm.
4. Trauciņā sajauc terijaki, medu, ingveru un pievieno pannā. Cep vēl pāris minūtes.
5. Dārzeņiem pievieno nūdeles, korejas burkānus un pacep vēl pāris  minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai (1125 g/ 1310 g brutto) OB = 111,4 g OH = 127,1 g, T = 25 g, Kcal = 1128
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 55,7 g, OH = 63,6 g, T = 12,5 g, Kcal = 564
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 37,1 g, OH = 42,4 g, T = 8,3 g, Kcal = 376