Tas, nu ir noticis. Manā blogā līdz šim nebija nevienu salātu ar krabju gaļu. Tagad būs
Sastāvdaļas
250 g jaunais kāposts (vai ķīnas kāposts)
3 vārītas olas
2 x 120 g krabju gaļa VICI 
340 g brutto (285 g netto svars)  konservēta kukurūza RIMI
250 g svaigs gurķis
1 neliels sīpols (55 g, vai arī  zaļie lociņi)
“Mērcei”
170 g dabīgais jogurts ( es izmantoju un arī iesaku dabīgo jogurtu Actifeel Greek style)
15 g graudainās sinepes Well Done
6 g medus
15 g zaļumi
Sāls, garšvielas  pēc izvēles
Pagatavošana
1. Izvāra olas un atdala olu dzeltenumus.
2. Olu dzeltenumiem pievieno dabīgo jogurtu, sinepes, medu, garšaugu sāli un visu sablendē viendabīgā mērcē.
3. Traukā liek sasmalcinātus olu baltumus, krabju gaļu, gurķus, konservētu kukurūzu, zaļumus un sajauc ar “majonēzi”.
Uzturvērtība visai porcijai (1451 g) OB = 74 g, OH = 94 g, T = 26 g, Kcal = 912
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB =36,8 g, OH = 47 g, T = 13,1 g Kcal = 457
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 25 g, OH = 31,3 g, T = 8,7 g, Kcal = 304
Uzturvērtība 100 g
OB = 5 g
OH = 6,4 g
T = 1,7 g
Kcal = 63