Wou deserts visiem dzīves gadījumiem! Restorāna cienīgs deserts!
Sastāvdaļas (forma 35 x 25 x 7 cm)
300 g cepumi Dāmu pirkstiņi “Savojardi”
~ 250 g stipra salda kafija
Ķiršu “džemam” (sanāca 1070 g netto svars)
800 g saldēti ķirši saldēti
50 g kukurūzas ciete
300 g ūdens
Saldinātājs pēc izvēles
Ķiršu džema pagatavošana
1. Liek katliņā atsaldētas ogas ar saldinātāju.
2. Otru pusi ūdens sajauc ar cieti.
3. Ogām pievieno saldinātāju pēc savas vajadzības, tās uzvāra un iemaisa ar ūdeni sajauktu cieti. Uzvāra. Gatavs!
Vaniļas mērcei (1480 g)
1200 l piens (2%)
4 olas
50 g kukurūzas ciete
1 ēd.k citronu sulas
16g vaniļas cukurs
Saldinātājs pēc izvēles 
Vaniļas mērces pagatavošana
1. Pienam pievieno olu, cieti, saldinātāju un vaniļu. Liek uz uguns un maisot ar putojamo slotiņu, karsē, kamēr masa sāk biezēt un uzmet burbuli. Noņem, noliek malā un atdzesē.
Gatavojam desertu
Laicīgi pagatavo saldu kafiju un atdzesē.
1. Trauka apakšā liek kafijā izmērcētus cepumus.
2. Pa virsu liek pusi no vārītā vaniļas krēma.
3.Uz vaniļas krēma klāj visus ķiršus.
4. Uz ķiršiem liek kafijā izmērcētus cepumus.
5. Cepumiem pāri pārklāj atlikušo vārīto krēmu.
Pārkaisa ar kakao.
Uzturvērtība visai porcijai (2886 g) OB = 102 g,  OH= 450 g, T = 62 g, Kcal = 2754
Uzturvērtība 100 g
OB = 3,7 g
OH = 17 g
T = 2,2 g
Kcal = 103