Pica ar sēnēm, Fetas sieru un ananāsiem (bez miltiem)
Sen nebija ēsta pica. Un, tad ienāk prātā doma “tīrīt” ledusskapi. Rezultātā top gardum garda un veselīga pica.
Sastāvdaļas (30 cm diametrā)
Pamatnei
2 olas
150 g ziedkāposts
300 g vistas fileja
Sāls, pipari
Pa virsu
50 g adžika
1 sīpols (70 g)
80 g tomāti cherry
250 g šampinjoni
150 g 10% siers
65 g Fetas siers
100 g konservēti ananāsi
Garšvielas pēc paša izvēles
Pagatavošana
1. Ziedkāpostu samaļ/sablendē, pievieno olas, malto gaļu, sāli, garšvielas, visu sajauc. Liek uz pamatnes, izlīdzina un liek līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Apmēram uz 20-25 minūtēm.
2.Pa to laiku sacep sēnes ar sīpoliem (izsautē). Sarīvē sieru.
3. Izņem izcepto pamatni, pārsmērē ar adžiku. Pa virsu liek saceptās sēnes, tomātus, ananāsus, sadrupinātu Fetas sieru un pārkaisa ar 10% sieru. Liek atpakaļ cepeškrāsnī, lai izkūst siers. Lai labi garšo! Ēdam picas un tievējam!
Uzturvērtība visai porcijai (1255 g brutto) OB = 162 g, OH = 42 g, T = 51 g, Kcal = 1258
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 68 g, OH = 11 g, T = 12,8 g, Kcal = 315
Atbildēt