Sen nebija ēsta pica. Un, tad ienāk prātā doma “tīrīt” ledusskapi. Rezultātā top gardum garda un veselīga pica. 
Sastāvdaļas 
(30 cm diametrā)
Pamatnei
2 olas
150 g ziedkāposts
300 g vistas fileja
Sāls, pipari
Pa virsu
50 g adžika
1 sīpols (70 g)
80 g tomāti cherry
250 g šampinjoni
150 g 10% siers
65 g Fetas siers
100 g konservēti ananāsi
Garšvielas pēc paša izvēles
Pagatavošana
1. Ziedkāpostu samaļ/sablendē, pievieno olas, malto gaļu, sāli, garšvielas, visu sajauc. Liek uz pamatnes, izlīdzina  un liek līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Apmēram uz 20-25 minūtēm.
2.Pa to laiku sacep sēnes ar sīpoliem (izsautē). Sarīvē sieru.
3. Izņem izcepto  pamatni, pārsmērē ar adžiku. Pa virsu liek saceptās sēnes, tomātus, ananāsus, sadrupinātu Fetas sieru un pārkaisa ar 10% sieru.  Liek atpakaļ cepeškrāsnī,  lai izkūst siers. Lai labi garšo! Ēdam picas un tievējam!
Uzturvērtība visai porcijai (1255 g brutto) OB = 162 g, OH = 42 g, T = 51 g, Kcal = 1258
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 68 g, OH = 11 g, T = 12,8 g, Kcal = 315