Biezpiens ar jogurtu, āboliem, kanēli un griljāžu ( biezputra)
Ir taču brīži, kad pēkšņi sagribas kaut ko saldu, bet nav. Mājās nekas nav. Lieliski glābj šāds vienkāršs produktu salikums.
Sastāvdaļas
200 g vājpiena biezpiens
70 g dabīgais jogurts
Ābolu “ievārījums” ar kanēli
30 g griljāža (griljāža man vienmēr nelielos daudzumos jau ir iepriekš sagatavota auzu pārslas saceptas ar medu: 100:50. Uzglabāju hermētiski noslēgtā trauciņā.)
Saldinātājs pēc izvēles
Pagatavošana
1. Traukā liek biezpienu, jogurtu. Pēc izvēles pievieno saldinātāju un visu sajauc.
2. Pa virsu liek ar kanēli savārītus ābolus un pārkaisa ar griljāžu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 400 g) OB = 51 g, OH = 42 g, T = 2,8 g, Kcal = 401
Atbildēt