Vienkārši un gardi keksi bez glutēna un olām. Neticami, bet arī bez olām var pagatavot gardus kārumus.
Sastāvdaļas ( 4 gab., 367 g brutto/  325 g netto)
50 g kvinojas milti
30 g prosas milti
30 g zaļie griķi
50 g eritritols
8 g čia sēklas
1 strīķēta tējk. soda
150 g  piens (2%)
10 g citronu sula
40 g ( 12 gab) ķirši (man saldēti)
Pagatavošana
1. Kafijas dzirnaviņās smalki samaļ  zaļos griķus un čia sēklas.
2. Sajauc visas sausās sastāvdaļas. Pievieno pienu, kas sajaukts ar citronu sulu. Sajauc. Pēc 5 minūtēm mīkla kļūst biezāka.
3. Mīklu sadala pa silikona mīkliņām. Mīklā pa virsu iespiež ogas.  Liek formiņas cepeškrāsnī 175 grādos un cep gatavus ~ 25 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai ( 367 g brutto/ g netto) OB = 21 g, OH = 80,6g, T = 8 g, Kcal = 514
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 5,3 g, OH = 2 g, Kcal = 129
Uzturvērtība 100 g
OB =6,4 g
OH = 25  g
T = 2,3  g
Kcal = 158