Gatavoju ar prieku un gaidu vasaru. Šoreiz ar cāļa malto gaļu. Sātīgi un ļoti gardi!
Sastāvdaļas
~ 0,8 -1 l ūdens (man bija 1 litrs. Ūdeni pievieno, atkarībā, cik šķidru vēlaties sautējumu)
450 g  cāļa filejas maltā masa (Ķekava)
580 g jaunais kāposts
1 kālis ( 455 g)
668 g ķirbis
1 sīpols ( 100 g)
20 g ķiploki
400 g smalcinātu tomātu gabaliņi savā sulā (RIMI)
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Cāļa malto gaļu sacep/izsautē pannā kopā ar sīpolu un ķiplokiem. Noliek malā.
2. Sagriež mazos gabaliņos kāli, ķirbi, kāpostu un liek katlā, kur ieliets un uzvārīts ūdens. Uzvāra, pievieno sāli,  garšvielas.
3. Kad dārzeņi mīksti, pievieno konservētos tomātus un vāra vēl ~ 10 minūtes (uz lēnas uguns).
Uzturvērtība visai porcijai (3673 g brutto / 3285 g netto svars) OB = 108 g, OH = 170,4 g, T = 53,1 g, Kcal = 1534
Uzturvērtība 100 g
OB = 3,2 g
OH = 5,1 g
T = 1,6 g
Kcal = 47