000027032035

 

 

 

 

Sastāvdaļas

Pamatnei

150 gr auzu pārslas
300 gr vājpiena kefīrs
3 olas

Virsmai

200 gr siers „Spēkavīrs” (vai jebkurš cits liess siers)
150 gr vājpiena biezpiens
2 olas
4 olu baltumi

Pagatavošana

Auzu pārslas aplej ar kefīru un uzbriedina. Pievieno olas, nedaudz sāli. Masu izklāj formā ar noņemamu malu un cep ~ 175 grādos līdz nedaudz apbrūnē. Izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē. Sarīvē sieru, sajauc ar biezpienu, olām, pievieno garšvielas, liek masu pamatnei virsū un atkal liek cepeškrāsnī ~ 175 grādos un cep līdz virsma kļūst skaisti zeltaini brūna.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 14,4 gr
OH = 7,7 gr
T = 4,7 gr
Kcal =134