Ineta Rijniece -11 maijs, 2014 at 07:18none
Comment author #11444 on Greipfrūts šokolādē un medū… by ĒD UN SPORTO!
Doma jau ir bijusi, bet šobrīd neko tādu necepu,jo vienkārši nebūs,kas to apēd.Ir mums mājās abiem ēdājiem stingrais režīms. Bet ko varu ieteiktr pamēģināt: to pašu picas pamatni(no auzām,olām un kefīra vai paniņām) un virsū: rabarberus+ brūnais cukurs vai medus+ parliet ar dabīgo jogurtu, kur arī būtu nedaudz cukurs+kanēlis.Rabarbers ir skābs un būs grūti to bez cukura pagatavot ēdamu:)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNo
Labdien! Rabarberu laiks klāt, ko varat man ieteikt veselīgai plātsmaizes cepšanai?
Doma jau ir bijusi, bet šobrīd neko tādu necepu,jo vienkārši nebūs,kas to apēd.Ir mums mājās abiem ēdājiem stingrais režīms. Bet ko varu ieteiktr pamēģināt: to pašu picas pamatni(no auzām,olām un kefīra vai paniņām) un virsū: rabarberus+ brūnais cukurs vai medus+ parliet ar dabīgo jogurtu, kur arī būtu nedaudz cukurs+kanēlis.Rabarbers ir skābs un būs grūti to bez cukura pagatavot ēdamu:)
Drīks zināt, kādu tieši šokolādi lieto? Mēģinu atrast labāko variantu.
Jau rakstīju: pārsvarā pērku c/tirgū uz svara.Vai jebkuru citu lielveikalā ar vismaz 70% kakao saturu.
Paldies, nākošajās brīvdienās pamēģināšu, cukura vietā noteikti izmantošu stēviju.
Šķiru cauri visādiem veselīgajiem ēdieniem un pēkšņi man priekšā šitāda bilde.. grūti nenoturēties un panašķoties
Nav tik traki – pa kādai jau var:)