Tītara filejas rulete ar sieru un brokoļiem
Ideja lieliskām un gardām brokastīm!
Sastāvdaļas
500 gr tītara vai vistas fileja
80 gr liess siers (“man bija ” Spēkavīrs” no Jaunpils pienotavas, bet lieliski derētu arī Tējas siers, īpaši kūpinātais, kuram arī ir tikai 10% tauku)
1 neliela Brokoļu rozetīte
Pagatavošana
1.Izklapē fileju, apber ar garšvielām.
2.Sarīvē sieru, sadala brokoļu rozeti.
3. Uz vienas malas liek brokoļus, pārkaisa ar sieru.
4. Satin ruletē un notin ar diegu.
5.Liek traukā, kurā ielej nedaudz ūdeni.
6.Pārklāj trauku ar folliju un liek cepties cepeškrāsnī apmēram 180 grādos (laiku neuzņemu)
7. Beigās noņem folliju, pagriež lielāku temperatūru un apbrūnina.
8. Atdzesē, noņem diegus, griež un bauda….:))
Sveiki,
Ko vēl varētu likt brokoļu vietā? Neesam vēl pieraduši pie ta garšas – jo īpaši, ja pirms tam gandrīz vispār viņu neesam lietojuši.
Var sarīvēt burkānus, ķirbi, papriku, cukini – jebkurus dārzeņus,kas garšo:)
Sakiet cik aptuveni ilgi cepj?
Es taču rakstu, ka neskatos plkst. Uz izjūtām.Kādas minūtes 40 varbūt.
Paldies
Cik OB , OH un T un kcal sanāca 100gr. Noteikti noprovēšu. Kā atšķiras garša vistas filejai no tìtara?
Neskaitīju šoreiz, bet laba uzturvērtība.:)
Kā atšķiras? Tītara gaļa ar vairāk šķiedrām.Bet,kamēr pats nenogaršosi- nezināsi.:)
Vai Jūs varētu ieteikt kādas no garšvielām, kuras varētu izmantot ēdienu pagatavošanai?
Tas ir ļoti individuāli.Kas patīk vienam, nepatīk otram. Es izmantoju tikai dabīgās garšvielas Tām var būt arī nedaudz sāls piejaukums, Bet bez visādiem garšas pastiprinātājiem un E vielām. Man ļoti patīk austrumu garšvielas: karrijs, kurkuma, baziliks, dažādu pipari, čilli, mūsu pašu mārrutki sinepes, utt..