Melleņu jogurta keksiņi
Sastāvdaļas
150 gr prosa
1 kārbiņa grieķu jogurts „Kārums” ar mellenēm
200 gr svaigas mellenes
3 olas
stēvija
1 tējkarote cepamais pulveris
Pagatavošana
Prosu izvāra gandrīz gatavu, atdzesē. Sablendē ar jogurtu un olām. Iemaisa veselas mellenes. Liek cepties ~ 170 grādos, kamēr gatavs- paliek skaisti brūna un stingra virsmiņa.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 6 gr
OH = 27.3 gr
T = 1.6 gr
Kcal = 141
Sveika sodien meginaju uztaisit sos mafinus iekspuse sanaca diezgan paskidri cepu loti ilgi kas varetu but pie vainas? Pirmo reizi variju proso varbut to nepareizi pagatavoju? Un jogurts ari bija cits kads jusu izmantotajam jogurtam bija daudzums?
Manam jogurtam bija 160 gr. Es cepu vairākkārt-sanāk vienmēr labi. Nezinu, kas varētu būt pie vainas….
Sveiki! Es arī šodien cepu! Es liku mazāk prosu un 1 olas dzeltenumu neliku nemaz, tāpēc man ar laikam sanāca tādi pamīksti un pēc 45/50 min cepšanas vēl nebij tik stingri un smuki kā Tev bildē ..varbūt vienkārši vēl neesmu gana iepazinusi savu cepeškrāsni.
Jebkurā gadījumā – garša ļoti laba! Paldies par recepti
Ar katru reizi sanāks arvien labāk!:)