Turpinām “tievēt” gardi un veselīgi…
Vistas filejas rulete ar papriku un brokoļiem
Sastāvdaļas
1 kg vistas fileja
100 gr paprika
100 gr brokolis
15-20 gr želatīns
Pagatavošana
Vistas fileju samaļ, papriku un brokoli smalki sagriež.Visu sajauc, pievieno garšvielas un želatīnu (sausu). Masu sadala 2 daļās, ietin marlē, aizsien galus un liek verdošā ūdenī vārīties. Vārīju apmēram 30 minūtes. Izņem, liek zem sloga, atdzesē.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 20,8 gr
OH = 0,7 gr
T = 1,4 gr
Kcal = 100
Garneļu un laša omlete

Sastāvdaļas
330 gr garneles
175 gr lasis
830 gr olu baltums
296 gr paprika
75 gr puravs
Pagatavošana
Sagriež smalki lasi, puravu un papriku. Olu baltumu masā iemaisa lasi, garneles, papriku, puravus. Pievieno garšvielas pēc izvēles. Lej formā un cep zemā temperatūrā, kamēr gatavs.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 10,3 gt gr
OH =1,6 gr
T = 1,6 gr
Kcal = 64,5
Porcijā: 250 gr omlete+ 50 gr dzērveņu mērcīte.
OB= 26 gr
OH = 5.3 gr
T = 4.2 gr
Kcal=170
Saldajā: 2 keksiņi ar pupiņām ābolu un proteīnu. Plus 80 kcal.
Atbildēt