Vistas filejas rulete ar papriku un brokoļiem

Picture 018Sastāvdaļas

1 kg vistas fileja
100 gr paprika
100 gr brokolis
15-20 gr želatīns

 

Pagatavošana 

Vistas fileju samaļ, papriku un brokoli smalki sagriež.Visu sajauc, pievieno garšvielas un želatīnu (sausu). Masu sadala 2 daļās, ietin marlē, aizsien galus un liek verdošā ūdenī vārīties. Vārīju apmēram 30 minūtes. Izņem, liek zem sloga, atdzesē.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 20,8 gr
OH = 0,7 gr
T = 1,4 gr
Kcal = 100

Garneļu un laša omlete

Picture 021Picture 002Sastāvdaļas

330 gr garneles
175 gr lasis
830 gr olu baltums
296 gr paprika
75 gr puravs

Pagatavošana

 Sagriež smalki lasi, puravu un papriku. Olu baltumu masā iemaisa lasi, garneles, papriku, puravus. Pievieno garšvielas pēc izvēles. Lej formā un cep zemā temperatūrā, kamēr gatavs.

Uzturvērtība 100 gr 

OB = 10,3 gt gr
OH =1,6  gr
T = 1,6  gr
Kcal = 64,5

Porcijā: 250 gr omlete+ 50 gr dzērveņu mērcīte.

OB= 26 gr
OH = 5.3 gr
T = 4.2 gr
Kcal=170

Saldajā: 2 keksiņi ar pupiņām ābolu un proteīnu. Plus 80 kcal.

„Brokastu maizītes ar biezpienu un garnelēm”

Picture 010