Picture 023Picture 024Picture 025Picture 027Picture 028 Picture 029 Picture 036

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas

Pamatam

2 olas
300 gr olu baltums
125 gr spināti
100 gr dilles
30 gr zaļie lociņi
3 daiviņas ķiploks
jūras sāls

Masai

200 gr m/s lasis
400 gr svaigais siers Fitline
100 gr dabīgais jogurts
½ paprika (120 gr)
Provansas garšviela, jūras sāls, melnie pipari

Pagatavošana

Saputo olas, olu baltumus, provansas garšvielu, melnos piparus. Masu lej uz paplāts, kura izklāta vai, nu, ar silikona paklājiņu vai cepamo papīru (iesaku tomēr nedaudz iesmērēt ar eļļu, lai vieglāk pēc tam dabūt nost)  un cep ~ 130 grādos gatavu.

Masai

lasi, sieru, jogurtu sablendē. Papriku smalki sagriež un pievieno masai. Masu smērē uz atdzisušās pamatnes, sarullē, un liek ledusskapī atdzesēties.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9,9 gr
OH = 3,7 gr
T = 3,2 gr
Kcal = 87,5