Picture 033Picture 034Picture 036Picture 042Picture 043

Sastāvdaļas

Pamatnei

400 -500 gr žāvēti augļi
100 gr rieksti
500 gr vājpiena biezpiens
400 gr dabīgais jogurts
150-200  gr vājpiena kefīrts vai paniņas
150 gr saldie ķirši
150 gr mango (protams,var likt jebkuras citas ogas vai augļus)
40 r želatīns
saldinātājs Truvia ( vai cukurs, medus)

Pagatavošana

Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Žāvētus augļus un riekstus sasmalcina virtuves kombainā. Sablenderēto masu masu liek formā ar noņemamām malām (man bija 24 cm forma) un izlīdzina.Biezpienu sakuļ ar jogurtu, kefīru, saldinātāju. Mango nomizo un sagriež gabaliņos, ķiršiem izņem kauliņus.  Uzbriedināto želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa biezpiena masā.Biezpiena masai pievieno augļus. Masu liek uz žāvēto augļu masas, un liek ledusskapī, lai sastingst. Pēc laika ņemam to laukā, dekorējam pēc sirds patikas un baudam ar gardu kafiju:) Kcal nerēķināju, to tur maz un visas veselīgas:)