Omlete ar garnelēm un kukurūzu
Svētdienas rīta omlete – skaisti krāsaina, viegla un garda.
Sastāvdaļas
Garneles, paprika, puravs, konservēta kukurūza, mazliet siers “Spēkavīrs”(var likt citu liesu sieru) un olu baltums.
Pagatavošana
Pavisam vienkārša, sajauc visas sastāvdaļas, lej formā un cep apmēram 160 grādos (lai olu baltums paspēj savilkties, jo masa ir pašķidra). Daudzumi – pēc izvēles un sirds patikas.Kalorijas arī šoreiz nerēķināju – noteikti nav daudz un visas veselīgās!
Cik olu un cik olu baltumu būtu ieteicams 2 pieaugušiem cilvēkiem?
Dienā pieaugušam cilvēkam ieteicam apēst ne vairāk par 2 olu dzeltenumiem.Olu baltums var būt 100, 200 gr.
Gribēju teikt: 2 olu DZELTENUMUS(ne baltumus)