Picture 057 Picture 059 Picture 060 Picture 061 Picture 063 Picture 065 Picture 067 Picture 070

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas pamatnei

200 gr auzu pārslas
600 gr paniņas (vai vājpiena kefīrs)
200 gr vājpiena biezpiens
3 olas
sāls

Virsmai

400 gr kūpināta tītara gaļa (z/s Rubeņi, vai, protams, var būt arī vistas gaļa, vai zivs-lasis)
160 gr (1 neliela) paprika
180 gr marinēti gurķi (3 gab)
1 neliels sīpols
300 gr siers „Spēkavīrs” (nopērkams, diemžēl tikai Jaunpilī, ražotnes veikalā, bet varam izmanto jebkuru citu, liesu sieru)

Ketčupam

200 gr dabīgais jogurts + 200 gr tomātu pasta+ garšvielas

Pagatavošana

Auzu pārslas uzbriedina paniņās. Pievieno olas, saberztu biezpienu , sāli. Masu sajauc un lej uz plāts. Cep ~ 160 grādos, kamēr paliek viegli brūna. Jogurtu sajauc ar tomātu pastu. Sieru sarīvē. Sasmalcina visus pārējos produktus. Uz atdzisušas pamatnes uzklāj „ketčupu”. Pa virsu izklāj sajauktu: gaļu, papriku, gurķus, sīpolus. Pa virsū pārkaisa sarīvēto sieru. Liek cepeškrāsnī un cep minūtes 15-20, ~ 175 grādos.

Uzturvērtība 100 gr

OB =  11,9 gr
OH = 5,7 gr
T = 3,7 gr

Un pats galvenais Kcal = 106!

Ēdam un turpinām priecāties un baudīt dzīvi!