Picture 002Sastāvdaļas

100 gr brūnie rīsi
400 gr kāposts
300 gr gailenes
250 gr vājpiena biezpiens
3 olas
100 gr olu baltums
1 sīpols
1 burkāns
100 gr siers Spēkavīrs (vai jebkurš cits liesāks siers)

Pagatavošana

Rīsus apvāra, gailenes sacep (es sautēju pannā zem vāka) ar sīpoliem. Kāpostu, burkānu, sieru sarīvē. Sajauc apceptās gailenes ar pārējām sastāvdaļām, masu lej formā un cep cepeškrāsnī apmēram 170 grādos, kamēr apbrūnē virsma.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9.8 gr
OH = 8.5 gr
T = 2.4 gr
Kcal = 97

Visa sacepuma uzturvērtība (1315 gr)

OB = 130 gr
OH = 113 gr
T = 33 gr
Kcal = 1277