Picture 043 Picture 045Picture 047

 

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas

100 gr prosa
500 gr olu baltums
350 gr vājpiena biezpiens
245 gr gailenes
125 gr sīpols
200 gr paprika
200 gr Tējas siers ar garšvielām
200 gr marinēts gurķis
1 tējkarote cepamais pulveris
sāls, melnie pipari, garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

Prosu apvāra. Atdzesē. Gailenes ar sīpolu izsautē pannā zem vāka. Smalki sagriež papriku, gurķi. Sarīvē sieru. Olu baltumiem  pievieno biezpienu, 3 olas un sablendē. Pievieno gailenes ar sīpoliem, papriku, marinētu gurķi. Visu sajauc un lej pannā (es izmantoju cepamo papīru). Liek cepeškrāsnī un cep gatavu ~ 1h, ~ 170 grādos.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9,8 gr
OH = 5,2 gr
T = 2,1 gr
Kcal = 83