Grrr -27 oktobris, 2015 at 09:58none
Comment author #44011 on Marinēta tītara fileja ar brokoļu – puķkāpostu biezeni by ĒD UN SPORTO!
Būtu jauki, ja jūs receptes izklāstītu plašāk, piem cik ilgi marinējāt, cik grādos un kā cepāt? Jo lapiņas fanes ir arī meitenes nepraktiskās, kuras nav drošas par savi virtuvē. Paldies , Ineta :):)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNo
Varbūt varat publicēt recepti marinādei?
Būtu jauki, ja jūs receptes izklāstītu plašāk, piem cik ilgi marinējāt, cik grādos un kā cepāt? Jo lapiņas fanes ir arī meitenes nepraktiskās, kuras nav drošas par savi virtuvē. Paldies , Ineta :):)
Marinēju garšvielās (provansas garšviela, citronpipari, ķiplokpipari, karrijs), un apsmērēju ar sinepēm. Paturēju burtiski uz minūtēm 30-it . Cepu 180 grādos.