Sastāvdaļas

Pamatam

150 gr auzu pārslas
450 gr vājpiena kefīrs
2 olas

Pa virsu

300 gr kūpināta tītara vai vistas gaļa (es kā vienmēr: par Rubeņu)
150 gr paprika (krāsainas, lai smukāk)
120 gr puravs
100 gr sīpols
250 gr marinēts gurķis
200 gr kūpināts Tējas siers
750 gr OB
Garšvielas,  citronpipari, ķiplokpipari, dilles

Pagatavošana

Auzu pārslas uzbriedina kefīrā, pievieno 2 olas. Masu liek formā (man tā bija ar noņemamām malām 24 cm diametrā). Gaļu, papriku, puravu, gurķus smalki sagriež,sieru sarīvē, visu sajauc un liek cepamajā formā masai pa virsu. Pāri pārlej sakultus olu baltumus ar garšvielām. Liek cepeškrāsnī un ~ 160 grādos cep gatavu.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9.4 gr
OH = 4.7 gr
T = 2.8 gr
Kcal – nu galīgi smieklīgas tādam pīrāgam = 87

Ēdam, baudam un tievējam ar prieku!!!